Εισιτήρια

Προς εξυπηρέτηση των αναγκών των φίλων της ομάδας, θα πρέπει η Λέσχη να γνωρίζει τουλάχιστον 4 μήνες πριν από τον αγώνα (Προθεσμία που δίνει και η ίδια η Arsenal στα Supporters Clubs) ποιος επιθυμεί να τον παρακολουθήσει, ώστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των εισιτηρίων, καθώς η ζήτηση παγκοσμίως είναι τεράστια. Oι προθεσμίες δημοσιεύονται στα social media της Λέσχης και μπορείτε να τις βρείτε εκεί ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για ό,τι χρειαστείτε.

Πρέπει δε να τονιστεί ότι:

α) Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν μέσω των ενεργειών του κλαμπ μας, απευθύνονται στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Γίνε μέλος.
β) Εφόσον υπάρξει αυξημένη ζήτηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
γ) Με την ταυτόχρονη εγγραφή και αίτηση εισιτηρίου για παιχνίδι υψηλής ζήτησης (πχ Arsenal – Tottenham, Arsenal – Man United) δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εύρεση εισιτηρίου, εκτός αν ο συγκεκριμένος αιτών είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα αεροπορικά σας μπορείτε να τα κλείσετε άφοβα σε περίπτωση που είστε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για ένα παιχνίδι χαμηλής ζήτησης. Σε διαφορετική περίπτωση, καλό θα ήταν περιμένετε την έγκριση της Arsenal στα εισιτήρια που έχουμε αιτηθεί. Να τονιστεί πως από 1/10/2021 το διαβατήριο, κι όχι μόνο η ταυτότητα, είναι πλέον απαραίτητο για το ταξίδι σας στην Αγγλία.

Διαδικασία

1. Ως εγγεγραμμένο μέλος του Supporters Club και άρα με τα στοιχεία σας δημοσιοποιημένα στην Arsenal, αιτείστε μέσω του Club εισιτήριο για το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει.

2. Λίγες μέρες αφού λήξει η προθεσμία για το κάθε παιχνίδι, την οποία δίνει η Arsenal στα Supporters Clubs, γίνεται γνωστή η έγκριση του εισιτηρίου (ότι δηλαδή το εισιτήριο κλείδωσε και είναι δικό σας) αλλά και η τιμή του, κι εμείς σας ενημερώνουμε το συντομότερο.

3. Σε αυτό το σημείο ζητούμε από μέρους σας την 100% προκαταβολή του εισιτηρίου για να προστατευτεί το ταμείο του Club, καθώς στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί ακυρώσεις. Η χρέωση του εισιτηρίου από την Arsenal γίνεται 1 εβδομάδα πριν τον αγώνα και τότε σας επιστρέφουμε ή μας καταβάλλετε την διαφορά που ενδεχομένως να προκύπτει πχ από διαφορές στην ισοτιμία.

4. Σας αποστέλλουμε τα e-tickets (βλ. εικόνα) και ετοιμάζετε το κασκόλ για τον αγώνα!

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και με βάση αυτές τιμολογούνται τα εισιτήρια από την Arsenal.

Κατηγορία C: 30-40 λίρες
Κατηγορία B: 50-60 λίρες
Κατηγορία A: 70-100 λίρες

Συνήθως τα εισιτήρια που αποκτούμε είναι στα blocks 115, 116, 117, 118, 119, 120 και όταν είναι παιχνίδι πολύ χαμηλής ζήτησης (League Cup, FA Cup, φιλικά), τότε αυξάνονται οι πιθανότητες και για άλλα blocks. Μπορείτε να δείτε τη θέα από τις θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριό σας (π.χ. «Block 116 Row 3 Seat 701»).
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού: 412-002101-078399
ΙΒΑΝ: GR60 0140 4120 4120 0210 1078 399
Όνομα Δικαιούχου: ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΜΙΡΑΝ

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο Αμιράν Ματσαρίδη

Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις | FAQ θα απαντηθούν περισσότερες απορίες σας σχετικά με τα εισιτήρια για τους αγώνες.