Εισιτήρια

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Προς εξυπηρέτηση των αναγκών των φίλων της ομάδας, θα πρέπει η Λέσχη να γνωρίζει τουλάχιστον 4 μήνες πριν από τον αγώνα (Προθεσμία που δίνει και η ίδια η Arsenal στα Supporters Clubs) ποιος επιθυμεί να τον παρακολουθήσει, ώστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των εισιτηρίων, καθώς η ζήτηση παγκοσμίως είναι τεράστια. Oι προθεσμίες δημοσιεύονται στα social media της Λέσχης και μπορείτε να τις βρείτε εκεί ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για ό,τι χρειαστείτε.

Πρέπει δε να τονιστεί ότι:

α) Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν μέσω των ενεργειών του κλαμπ μας, απευθύνονται στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Γίνε μέλος.
β) Εφόσον υπάρξει αυξημένη ζήτηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
γ) Με την ταυτόχρονη εγγραφή και αίτηση εισιτηρίου για παιχνίδι υψηλής ζήτησης (πχ Arsenal – Tottenham, Arsenal – Man United) δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εύρεση εισιτηρίου, εκτός αν ο συγκεκριμένος αιτών είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα αεροπορικά σας μπορείτε να τα κλείσετε άφοβα σε περίπτωση που είστε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για ένα παιχνίδι χαμηλής ζήτησης. Σε διαφορετική περίπτωση, καλό θα ήταν περιμένετε την έγκριση της Arsenal στα εισιτήρια που έχουμε αιτηθεί. Να τονιστεί πως από 1/10/2021 το διαβατήριο, κι όχι μόνο η ταυτότητα, είναι πλέον απαραίτητο για το ταξίδι σας στην Αγγλία.

Διαδικασία

1. Ως εγγεγραμμένο μέλος του Supporters Club, και άρα με τα στοιχεία σας δημοσιοποιημένα στην Arsenal, αιτείστε μέσω του Club εισιτήριο για το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει.

2. Λίγες μέρες αφού λήξει η προθεσμία για το κάθε παιχνίδι, την οποία δίνει η Arsenal στα Supporters Clubs, γίνεται γνωστή η έγκριση του εισιτηρίου (ότι δηλαδή το εισιτήριο κλείδωσε και είναι δικό σας) αλλά και η τιμή του, κι εμείς σας ενημερώνουμε το συντομότερο.

3. Η χρέωση του εισιτηρίου από την Arsenal γίνεται 7-10 μέρες πριν τον αγώνα και τότε σας ενημερώνουμε για το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταβάλλετε βάσει κατηγορίας αγώνα, θέσης στο γήπεδο και φυσικά ισοτιμίας.

4. Σας αποστέλλουμε τα e-tickets (βλ. εικόνα) και ετοιμάζετε το κασκόλ για τον αγώνα!

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και με βάση αυτές τιμολογούνται τα εισιτήρια από την Arsenal.

Κατηγορία C: 30-40 λίρες
Κατηγορία B: 50-60 λίρες
Κατηγορία A: 70-100 λίρες

Συνήθως τα εισιτήρια που αποκτούμε είναι στα blocks 115, 116, 117, 118, 119, 120 και όταν είναι παιχνίδι πολύ χαμηλής ζήτησης (League Cup, FA Cup, φιλικά), τότε αυξάνονται οι πιθανότητες και για άλλα blocks. Μπορείτε να δείτε τη θέα από τις θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριό σας (π.χ. «Block 116 Row 3 Seat 701»).

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
Οποιαδήποτε έξοδα συναλλαγής π.χ. από άλλες τράπεζες, παρακαλούμε να τα επωμίζεστε εσείς.
Υπάρχει και η δυνατότητα για μεταφορά σε REVOLUT λογαριασμό, σε συνεννόηση με τον Αμιράν.

ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού: 412-002101-078399
ΙΒΑΝ: GR60 0140 4120 4120 0210 1078 399
Όνομα Δικαιούχου: ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΑΜΙΡΑΝ

- Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο Αμιράν Ματσαρίδη

- Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις | FAQ θα απαντηθούν περισσότερες απορίες σας σχετικά με τα εισιτήρια για τους αγώνες.

- Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας από αγώνες για να τις κοινοποιήσουμε στα social media του Supporters Club!