Εισιτήρια

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Προς εξυπηρέτηση των αναγκών των φίλων της ομάδας, θα πρέπει η Λέσχη να γνωρίζει τουλάχιστον 4 μήνες πριν από τον αγώνα (Προθεσμία που δίνει και η ίδια η Arsenal στα Supporters Clubs) ποιος επιθυμεί να τον παρακολουθήσει, ώστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των εισιτηρίων, καθώς η ζήτηση παγκοσμίως είναι τεράστια. Oι προθεσμίες δημοσιεύονται στα social media της Λέσχης και μπορείτε να τις βρείτε εκεί ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για ό,τι χρειαστείτε.

Πρέπει δε να τονιστεί ότι:

α) Τα εισιτήρια που θα αποκτηθούν μέσω των ενεργειών του κλαμπ μας, απευθύνονται στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Γίνε μέλος.
β) Εφόσον υπάρξει αυξημένη ζήτηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
γ) Με την ταυτόχρονη εγγραφή και αίτηση εισιτηρίου για παιχνίδι υψηλής ζήτησης (πχ Arsenal – Tottenham, Arsenal – Man United) δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την εύρεση εισιτηρίου, εκτός αν ο συγκεκριμένος αιτών είναι ο μοναδικός που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα αεροπορικά σας μπορείτε να τα κλείσετε άφοβα σε περίπτωση που είστε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για ένα παιχνίδι χαμηλής ζήτησης. Σε διαφορετική περίπτωση, καλό θα ήταν περιμένετε την έγκριση της Arsenal στα εισιτήρια που έχουμε αιτηθεί. Να τονιστεί πως από 1/10/2021 το διαβατήριο, κι όχι μόνο η ταυτότητα, είναι πλέον απαραίτητο για το ταξίδι σας στην Αγγλία.

Διαδικασία

1. Ως εγγεγραμμένο μέλος του Supporters Club, και άρα με τα στοιχεία σας δημοσιοποιημένα στην Arsenal, αιτείστε μέσω του Club εισιτήριο για το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει.

2. Λίγες μέρες αφού λήξει η προθεσμία για το κάθε παιχνίδι, την οποία δίνει η Arsenal στα Supporters Clubs, γίνεται γνωστή η έγκριση του εισιτηρίου (ότι δηλαδή το εισιτήριο κλείδωσε και είναι δικό σας) αλλά και η τιμή του, κι εμείς σας ενημερώνουμε το συντομότερο.

3. Η χρέωση του εισιτηρίου από την Arsenal γίνεται 7-10 μέρες πριν τον αγώνα και τότε σας ενημερώνουμε για το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταβάλλετε βάσει κατηγορίας αγώνα, θέσης στο γήπεδο και φυσικά ισοτιμίας.

4. Σας αποστέλλουμε τα e-tickets (βλ. εικόνα) και ετοιμάζετε το κασκόλ για τον αγώνα!

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Τα παιχνίδια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και με βάση αυτές τιμολογούνται τα εισιτήρια από την Arsenal.

Κατηγορία C: 30-40 λίρες
Κατηγορία B: 50-60 λίρες
Κατηγορία A: 70-100 λίρες

Συνήθως τα εισιτήρια που αποκτούμε είναι στα blocks 115, 116, 117, 118, 119, 120 και όταν είναι παιχνίδι πολύ χαμηλής ζήτησης (League Cup, FA Cup, φιλικά), τότε αυξάνονται οι πιθανότητες και για άλλα blocks. Μπορείτε να δείτε τη θέα από τις θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριό σας (π.χ. «Block 116 Row 3 Seat 701»).

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

REVOLUT | Revtag: @matsaridis

Οποιαδήποτε έξοδα συναλλαγής π.χ. από άλλες τράπεζες, παρακαλούμε να τα επωμίζεστε εσείς για να μην επιβαρύνεται το ταμείο του Supporters Club.

Υπάρχει κατ' εξαίρεση και η δυνατότητα για μεταφορά σε λογαριασμό συμβατικής τράπεζας, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων, Αμιράν Ματσαρίδη.

- Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο Αμιράν Ματσαρίδη

- Στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις | FAQ θα απαντηθούν περισσότερες απορίες σας σχετικά με τα εισιτήρια για τους αγώνες.

- Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας από αγώνες για να τις κοινοποιήσουμε στα social media του Supporters Club!

Γενικοί κανόνες διαχείρισης

(Updated 2024) Όλοι οι κανόνες αποφασίζονται βάσει μεγάλης εμπειρίας από διαχείριση εισιτηρίων και με σκοπό την ομαλή επικοινωνία με όλους, την προστασία του Supporters Club και την δίκαιη κατανομή εισιτηρίων ανάμεσα σε όλα τα μέλη.

 

Γενικά

➡️ 1 συνδρομή = 1 εισιτήριο σε ΟΛΑ τα επίσημα ματς της Arsenal.

➡️ Λειτουργούμε βάσει FIRST COME FIRST SERVED.

➡️ Το κάθε μέλος δικαιούται μόνο 1 εισιτήριο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2024-2025.
Περισσότερα μπορεί να ζητήσει μόνο σε περίπτωση ακύρωσης και εφόσον δεν ζητήσει κάποιος άλλος.

➡️ Σε τελικούς τα supporters clubs συνήθως δεν δικαιούνται εισιτήρια καθώς τα εξαντλούν άλλες βαθμίδες οπαδών με προτεραιότητα.

Φιλικά εντός έδρας

➡️ 1 συνδρομή = πολλαπλά εισιτήρια
➡️ Μεγάλο allocation, υπάρχει διαθεσιμότητα από τον σύλλογο.

Premier League

➡️ To club συνήθως δεν δικαιούται εισιτήρια σε εκτός έδρας αγώνες της Arsenal, καθώς εξαντλούνται.

➡️ Εγγυημένος αριθμός εισιτηρίων που μας δίνει ο σύλλογος σε κάθε εντός έδρας ματς, είναι 2.
Αν η ζήτηση υπερβαίνει τα εγγυημένα, τότε οι αιτούντες θα πρέπει να περιμένουν να περάσει η προθεσμία του εκάστοτε αγώνα για να δούμε το τελικό allocation.

➡️ Τα μέλη που γράφονται για πρώτη φορά δεν δικαιούνται εισιτήρια για αγώνες της κατηγορίας Α (City, United, Chelsea, Liverpool, Tottenham), καθώς τα παλαιότερα μέλη έχουν δικαιωματικά την προτεραιότητα, σε ένα καθεστώς τεράστιας παγκόσμιας ζήτησης.

➡️ Αν κάποιο παλαιότερο μέλος έχει λάβει εισιτήριο για Category A παιχνίδι πέρυσι, τότε έχει προτεραιότητα ένα άλλο παλαιότερο μέλος που δεν έχει λάβει εισιτήριο για τέτοιου είδους παιχνίδι.

➡️ Τα παράθυρα για αιτήσεις εισιτηρίων είναι δύο:
1) Από την ημέρα που θα βγει το πρόγραμμα έως τις 31.08.2024 για όλα τα εντός έδρας ματς του 2024.
2) Από τις 01.09.2024 και μετέπειτα για όλα τα εντός έδρας ματς του 2025.

➡️ Σε περίπτωση που το τελευταίο ματς της χρονιάς είναι εντός έδρας, δεν δεχόμαστε αιτήσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα.

FA Cup / League Cup

➡️ Δεν δικαιούμαστε εισιτήρια στα εκτός έδρας.

➡️ Σε εντός έδρας αγώνες FA Cup, League Cup το allocation της λέσχης είναι αρκετά μεγαλύτερο από το πρωτάθλημα, οπότε δεχόμαστε μεγάλες αιτήσεις και γκρουπ. Δυστυχώς οι προθεσμίες όμως είναι αρκετά μικρές και ξαφνικές από τον σύλλογο προς τα clubs.

Champions League

➡️ Δικαιούμαστε εισιτήρια και σε εκτός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο το allocation εξαρτάται από την συνολική ζήτηση και την προσβασιμότητα της χώρας. Μεγαλύτερο allocation στις βαλκανικές χώρες.

Παράδειγμα:

Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία: παίρνουμε δύσκολα και σπάνια εισιτήρια.
Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία: υπάρχει δυνατότητα ομαδικής εκδρομής.

➡️ Από την νέα σεζόν τα εντός έδρας παιχνίδια ομίλων θα είναι 4.
Παίρνουμε σαν club μεγαλύτερο allocation από το πρωτάθλημα (μεταξύ 2 και 6 εισιτηρίων).

➡️ Στους 16 και ανάλογα με τον αντίπαλο παίρνουμε 2-4 εισιτήρια.

➡️ Στους 8 της διοργάνωσης παίρνουμε 2 εισιτήρια.

➡️ Στους 4 της διοργάνωσης δεν δεχόμαστε αιτήσεις από μέλη που γράφτηκαν για πρώτη φορά. Θα τηρηθεί προτεραιότητα ανάλογα με παλαιότητα/συνεισφορά μέλους.