Συχνές ερωτήσεις

Που μπορώ να σας συναντήσω;

Ο χώρος του Supporters Club βρίσκεται στην οδό Μπαλταδώρου 8, περιοχή Μπιτ Παζάρ, και θα μας βρίσκετε εκεί σε κάθε παιχνίδι της ομάδας!

Πρέπει να έχω συνδρομή για να έρθω στις εβδομαδιαίες συναντήσεις για τα παιχνίδια;

Φυσικά και όχι! Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα και φίλοι που υποστηρίζουν την αντίπαλη ομάδα, με την προϋπόθεση να σεβαστούν το γεγονός πως πρόκειται για συνάντηση οπαδών της Arsenal. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να πάρεις μπύρα, καφέ ή οτιδήποτε από το αυτοσχέδιο μπαρ κατά τη παρουσία σου στο χώρο, το Κλαμπ δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ενώ ο σκοπός των εσόδων είναι αποκλειστικά για τη συντήρηση και την εξέλιξη του χώρου.

Πρέπει να είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης για να γίνω μέλος;

Όχι, δεχόμαστε και έχουμε Κανονιέρηδες με συνδρομή από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ωστόσο αν βρίσκεσαι στη Νότια Ελλάδα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως υπάρχει και το Κλαμπ της Arsenal Hellas στην Αθήνα!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Πρέπει να είμαι μέλος για να κάνω αίτηση για εισιτήριο;

Δικαίωμα αίτησης εισιτηρίων έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη στο Supporters Club, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον σύλλογο. Όσα μέλη εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εισιτήριο σε ένα παιχνίδι, τόσα εισιτήρια θα ζητήσουμε και εμείς ως Club από την Arsenal για το συγκεκριμένο αγώνα. Η διαδικασία είναι αυτή, έτσι ώστε να αποφευχθεί η οικονομική επιβάρυνση της Λέσχης μας αλλά και να είναι διαθέσιμα για κάθε ενδεχόμενο τα στοιχεία του φιλάθλου στην Arsenal.

Μπορώ να αποκτήσω εισιτήριο για έναν εκτός έδρας αγώνα;

Τα εισιτήρια που μπορούμε να αιτηθούμε στην Arsenal για τις αγγλικές διοργανώσεις, αφορούν κυρίως εντός έδρας αγώνες. Μπορούν να βρεθούν εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδια χαμηλής ζήτησης, ενώ πιο εύκολη γίνεται η απόκτηση εισιτηρίων για παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ειδικότερα εκτός έδρας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια;

Οι αγώνες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: A, B και C. Στην πρώτη κατηγορία εντοπίζονται τα πιο ακριβά εισιτήρια και αφορά αγώνες υψηλής ζήτησης όπως με Manchester United ή Tottenham, στη δεύτερη κατηγορία μπορεί να βρεθεί αγώνας πάλι με την Manchester United αλλά αυτή τη φορά για το FA Cup, ενώ στην τρίτη κατηγορία μπορούν να βρεθούν αγώνες, όπως με τη Cardiff ή αγώνες Europa League. Το δεύτερο κριτήριο με το οποίο καθορίζονται οι τιμές είναι με βάση την θέση σου στο γήπεδο, για παράδειγμα αν τα εισιτήρια που θα αποκτήσουμε είναι στο πάνω διάζωμα, κεντρικά και πίσω, τότε αυτό θα κοστίζει π.χ. 97 λίρες για αγώνα Α κατηγορίας, 56.50 για αγώνα B κατηγορίας και 39.50 για αγώνα C κατηγορίας. Σε διάφορους αγώνες, πιο σπάνια, ίσως παρατηρηθούν και τιμές μέχρι και π.χ. 18 λιρών, σε ορισμένες θέσεις.