Τελικός FA Cup 2020 | Arsenal – Chelsea

O πρώτος τίτλος στην εποχή της Μπαλταδώρου 8 είναι γεγονός και ήρθε μήνα Αύγουστο! Το 14ο FA Cup, ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός είναι μια δουλειά που η Arsenal την ξέρει καλά, όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντί της και σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες. Ακόμα και στην covid εποχή, με τους παίκτες ταλαιπωρημένους και την ομάδα σε μεταβατικό στάδιο, η Arsenal βρήκε τον τρόπο να μας προσφέρει χαρά για άλλη μια φορά! Παρά τις ιδιαιτερότητες της εποχής, Κανονιέρηδες από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν το Supporters Club για να δούμε όλοι μαζί παρέα την αγαπημένη μας ομάδα να επικρατεί επί της Chelsea, σε έναν τελικό με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφα γκολ. Παρακάτω το βίντεο της εκδήλωσης που επιμελήθηκε πλήρως ο φίλος του Club, Κώστας Ντάρδας.

Τελικός Europa League 2019 | Arsenal – Chelsea

Είχαμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε τα εγκαίνια του συνδέσμου με ένα σημαντικό τρόπαιο, όμως εξελίχθηκε σε μια νύχτα που θα τη θυμόμαστε μόνο για τα δικά μας επιτεύγματα και όχι για εκείνα της ομάδας. Ο σύνδεσμος άνοιξε 6 ώρες πριν τη σέντρα για τα πρώτα καφεδάκια, ενώ το απόγευμα αρχίσαμε να ψήνουμε και τα 300 σουβλάκια που είχαμε προμηθευτεί ειδικά για τη μέρα. Δύο όροφοι, μία αυλή, πολλές συλλεκτικές καδραρισμένες φανέλες, κασκόλ και πανό κρεμασμένα, άσπρα και κόκκινα μπαλόνια στο ταβάνι, πενήντα καρέκλες, τρεις τηλεοράσεις, δύο συνεργεία τηλεόρασης, 130 Κανονιέρηδες και… άπειρες μπύρες ήταν αρκετά για να χαράξουν για πάντα στο μυαλό μας τη βραδιά αυτή. Όλα τώρα ξεκινούν!

Τελικός FA Cup 2017 | Arsenal – Chelsea

Ακόμα ένας τελικός για την ομάδα στα δύο σχεδόν χρόνια από την ίδρυση του club μας. Αυτή τη φορά με έναν πιο δύσκολο αντίπαλο, την ώρα που η ομάδα μας είχε σοβαρές απουσίες στην αμυντική της γραμμή. Από την άλλη, το Arsenal Thessaloniki Supporters Club με μηδενικές απουσίες πραγματοποίησε ακόμα ένα μεγάλο event παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η εθιμοτυπική συνάντηση στον Λευκό Πύργο αναβλήθηκε λόγω έντονης βροχής και συναντηθήκαμε στο The Dubliner. Κρεμάσαμε τα πανό μας, ένα από τα οποία μας το έστειλε η Arsenal ειδικά για την περίσταση, όπως μοιράσαμε και τις σημαίες που είχαν σχεδιαστεί για τον ημιτελικό του FA Cup με αντίπαλο την City.

Τελικός FA Cup 2015 | Arsenal – Aston Villa

Περίπου δύο μήνες μετά την πρώτη μας συνάντηση, η ομάδα έφτασε στον τελικό του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού και με τον ενθουσιασμό στα ύψη, το club της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ακόμα ένα event. Αφού δώσαμε το πρώτο ραντεβού από νωρίς στο Λευκό Πύργο έχοντας ως σκοπό την πρώτη μας ομαδική φωτογράφιση, στη συνέχεια μεταβήκαμε όλοι μαζί στο μέρος όπου θα παρακολουθούσαμε τον αγώνα ενάντια στην Aston Villa. Το παιχνίδι πήρε διαστάσεις θριάμβου, καθώς έληξε με το εμφατικό 4-0 και το πάρτυ μόλις είχε αρχίσει για εμάς…