Εγγραφές 2022/23 | Membership

Την περσινή σεζόν οι Έλληνες Κανονιέρηδες στήριξαν σημαντικά το Supporters Club πραγματοποιώντας την εγγραφή τους, παρά τις μακροετείς οικονομικές δυσκολίες της χώρας, με αποτέλεσμα η Λέσχη να συνεχίζει να αυτοσυντηρείται, πληρώνοντας τα σημαντικά μηνιαία έξοδα του χώρου της, τη μαζική δημιουργία πακέτων εγγραφής στην αρχή της σεζόν αλλά και την αναβάθμιση του χώρου της με κλιματιστικό, με σταντς, καρέκλες, διακοσμητικές προσθήκες αλλά και τη δημιουργία ενός μοντέρνου website!

Φέτος αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς η Premier League μεταφέρεται σε άλλο συνδρομητικό κανάλι, γεγονός που μας αναγκάζει να εγκαταστήσουμε δύο συνδρομητικά, έτσι ώστε να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας Arsenal στις αγγλικές αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για να καλυφθούν τα επιπλέον έξοδα προχωράμε στην αύξηση της συνδρομής από 30 ευρώ στα 35 για Ελλάδα και από 40 στα 45 για Κύπρο. Θυμίζουμε πως η συνδρομή δεν είναι μηνιαία αλλά έχει ισχύ για όλη τη σεζόν την οποία αφορά.

Μένουμε κοντά στο Supporters Club, ενδιαφερόμαστε και μαθαίνουμε για τις ανάγκες του, το τρόπο λειτουργίας του, έτσι ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ως φάρος στον άρρωστο οργανωμένο οπαδισμό της Θεσσαλονίκης και της χώρας. Ο καθένας και η καθεμία ενισχύει όπως μπορεί, καθώς γνωρίζουμε τις οικονομικές συνέπειες της εποχής σε εμάς και τις οικογένειές μας. Το Club παραμένει υγιές και δυνατό χάρη στα μέλη του!

Η απλή διαδικασία εγγραφής δύο βημάτων και τα προνόμια μέλους

Εφόσον έχεις ήδη τον αριθμό P.E.N. (Personal Extranet Number - Το Extranet είναι η πλατφόρμα της Arsenal για τα Supporters Clubs), τότε προχωράς κατευθείαν στο βήμα 2.

1. Συμπληρώνεις τη παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

2. Καταβάλεις το ποσό της συνδρομής: 35 ευρώ για Ελλάδα και Κύπρο. Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να καταβάλουν το ποσό της συνδρομής σε μέρα αγώνα στη Μπαλταδώρου 8 ή σε άλλη μέρα με συνεννόηση με τα παιδιά που τρέχουν το κλαμπ.

Eurobank: GR6502602430000780200585629
Piraeus: GR1201718630006863136929569
Εθνική: GR1801102160000021696096870
Δικαιούχος: Κακουλίδης Ιωάννης

* Απαραίτητο στην κατάθεση να αναγράφεται ονοματεπώνυμο μέλους
** Τα έξοδα των συναλλαγών web banking τα επιμερίζεστε εσείς. Αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα, παρακαλούμε να καταβάλετε 38 ευρώ κι όχι 35, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί το ταμείο της Λέσχης.
*** Ενημερώνεις τον Ταμία (Γιάννης) για τα παραπάνω βήματα ή στέλνεις μήνυμα στη σελίδα στο Facebook.

Πακέτο μέλους 2022/2023

1. Προσωπική κάρτα μέλους
2. Φέτος, αντί για κύριο δώρο, 5 ευρώ από τη συνδρομή σου θα δοθούν σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη. Μετά από έρευνα θα διαπιστωθεί ποια ιδρύματα είναι αυτά και οι δωρεές θα γίνουν μία φορά τα Χριστούγεννα και μία φορά το Πάσχα. Όλα τα στοιχεία της διαδικασίας θα δημοσιοποιηθούν.
3. Αναλαμβάνουμε την εύρεση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες της Arsenal
4. Αυτοκόλλητα του Supporters Club
5. Εκπτώσεις στα προϊόντα του Supporters Club
6. Στη Rehab Pub 1+1 μπύρα βαρέλι βαπ από Κυριακή ως Πέμπτη
7. Δύο μπυράκια ή αναψυκτικά για να πιεις στο χώρο του Supporters Club (Μπαλταδώρου 8)
8. Δικαίωμα συμμετοχής σε οργανωμένες εκδρομές (Π.χ. για αγώνες της ομάδας ή διεθνή/βαλκανικά meeting των συνδέσμων της ομάδας)
9. Συμμετοχή στις δραστηριότητες της ομάδας 5x5 του Club (Π.χ. Fan Clubs League Thessaloniki)
10. Δικαίωμα του Εκλέγειν και του Εκλέγεσθαι

Η εγγραφή ισχύει για τη σεζόν στην οποία πραγματοποιείται κι όχι για 365 μέρες από τη μέρα εγγραφής. Δε χρειάζεται να είσαι μέλος για να βλέπεις τους αγώνες της Arsenal στο Supporters Club, στη Μπαλταδώρου 8.