Bernd Leno: «Μένουμε σπίτι»

Ο Γερμανός Bernd Leno μας καλεί σε άπταιστα ελληνικά να μείνουμε σπίτι στην εποχή Covid! Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη Premier League και στον κόσμο έρχεται σε επαφή με το Supporters Club και μας στέλνει το βίντεο χάρη στη διαμεσολάβηση του Ιωάννη. Ευχαριστούμε πολύ και τους δύο!

Φιλικό με Εθνική Αστέγων | Στήριξη στο παιδικό χωριό του Φιλύρου

Στις 15 Δεκεμβρίου η ομάδα 5×5 του Club μας θα συμμετέχει στο φιλικό αγώνα μεικτής Fan Clubs League Thessaloniki – Εθνική Αστέγων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όλα τα Clubs των ξένων ομάδων της πόλης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν ένα συμβολικό φιλικό παιχνίδι, στέλνοντας σημαντικά μηνύματα ενότητας και αφοσίωσης σε ζητήματα που αξίζουν πραγματικά τη προσοχή και την ενέργειά μας. Επισυνάπτουμε φωτογραφία με τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού του Φιλύρου και σας καλούμε να έρθετε στα επόμενα παιχνίδια της Arsenal στη Μπαλταδώρου 8 φέρνοντας ό,τι μπορείτε από τη παρακάτω λίστα. Θα συγκεντρωθούν όλα τη μέρα του φιλικού αγώνα και θα σταλούν στο παιδικό χωριό από αντιπροσωπεία του τουρνουά FCLT. Όποιος θέλει μπορεί να κοινοποιήσει και τη φωτογραφία στα social media του.

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2018 | Συνάντηση με Chuba Akpom

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για 4η συνεχόμενη φορά, συναντηθήκαμε στο Δημαρχείο της πόλης για να τρέξουμε τα 5 χιλιόμετρα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, μόνο που αυτή τη φορά μας περίμενε μια έκπληξη… Καθώς έτρεχαν στο δεύτερο μισό της διαδρομής, ο Γιάννης Κακουλίδης και ο Γιώργος Χατζημιχαηλίδης βρήκαν μπροστά τους επί της Λεωφόρου Νίκης έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Arsenal, έναν πρώην Κανονιέρη! Αφού τον αναγνώρισαν και του μίλησαν, ο Chuba ευγενικά τους ρώτησε πως πήγαινε ο αγώνας, ενώ μάλιστα σημείωσε πως γνώριζε ότι υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι της Arsenal υπό την σκέπη ενός Club στη Θεσσαλονίκη. Μετά τον σύντομο αυτό διάλογο, τα παιδιά του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του, αφού πρώτα τον κάλεσαν να παρακολουθήσει μαζί μας ένα παιχνίδι της αγαπημένης μας Arsenal!

Ο Elneny χαιρετά την Θεσσαλονίκη!

Ο Mohamed Elneny βρέθηκε με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στο Bergamo της Ιταλίας και εκεί τον περίμενε μια έκπληξη… Εμείς είχαμε συναντηθεί ήδη στη Θεσσαλονίκη με τον Έλληνα γυμναστή Αντώνη Σαριόγλου, στον οποίο δώσαμε ένα δωράκι για να μεταφέρει στον αγαπημένο Αιγύπτιο χαφ που αγωνίζεται στην ομάδα μας. Με χαρά του δωρίσαμε ένα επίσημο t-shirt του Supporters Club της Θεσσαλονίκης κι εκείνος μας ευχαριστεί και μας χαιρετά στο βίντεο!

Συνάντηση με τον Steve Morrow

Ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου μας έκανε ακόμα ένα δώρο. Σήμερα, 29 Αυγούστου 2015, μεταβήκαμε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μετά από πρωτοβουλία του κ. Λάκη Παπαϊωάννου, όπου και μας έφερε σε επαφή με τον κ. Steve Morrow, παλαίμαχο παίκτη της Arsenal και νυν υπεύθυνο των ακαδημιών elite παγκοσμίως. Με μεγάλη μας χαρά ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες σχετικά με την προσπάθειά μας για τη δημιουργία ενός επίσημου club αλλά και με την λειτουργία των ακαδημιών. Μάθαμε ότι η ιδέα της δημιουργίας της ακαδημίας elite στη Θεσσαλονίκη ανήκει στον κ. Morrow, την οποία θεωρεί πολύ σημαντική κυρίως για γεωγραφικούς λόγους καθώς προσελκύει ταλέντα από όλη τη Βαλκανική Χερσόνησο.